توانایی شناسایی منبع قاچاق دارو به کشورهای همسایه را داریم-راهبرد معاصر
بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود «ایلان ماسک» تصویر ماهواره‌بر ایرانی را منتشر کرد + عکس جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند

توانایی شناسایی منبع قاچاق دارو به کشورهای همسایه را داریم

مدیرکل اداره دارویی سازمان غذا و دارو در واکنش به ماجرای قاچاق دارو از ایران به کشور عراق گفت: با استفاده از سامانه تیتک توانایی شناسایی منابع قاچاق دارو را داریم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 16
کد خبر: ۶۳۲۶۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر،  سید حیدر محمدی مدیرکل اداره دارویی سازمان غذا و دارو درباره اخبار منتشر شده با عنوان قاچاق داروهای ایرانی به کشور عراق توضیح داد: دارو توسط سازمان غذا و دارو از داروخانه به شرکت پخش و از شرکت های پخش به داروخانه ارسال می‌شود که تمام مراحل آن در سامانه تیتک ثبت می‌شود.

 

 وی با بیان اینکه قاچاق دارو به کشورهای همسایه باید توسط سیستم‌های نظامی و امنیتی ما بررسی شود و نمونه‌های این داروها به دست سازمان غذا و دارو برسد، اظهار داشت: سازمان غذا و دارو با بررسی نمونه‌های این داروها می تواند ریشه قاچاق آن را کشف کند و ما با استفاده از سامانه نظارتی تیتک می‌توانیم اعلام کنیم که این دارو از داروخانه یا از کارخانه به کشورهای همسایه قاچاق شده است.

 

محمدی با بیان اینکه تمام داروهای داخلی برچسب‌گذاری می شوند، گفت: ما پس از بررسی برچسب‌ها می‌توانیم اعلام کنیم که دارو از داروخانه به کدام شرکت پخش ارسال شده و از آنجا به دست کدام‌داروخانه رسیده است و از آنجا خارج شده است.

 

وی اظهار داشت: سازمان غذا و دارو از سیستم های امنیتی درخواست می‌کند تا با همکاری نهادهای امنیتی کشور عراق این داروها را به وزارت بهداشت تحویل دهند تا ما بتوانیم بررسی‌های بیشتر را در این زمینه انجام دهیم.

 

وی تأکید کرد: سامانه تیتک توانایی را دارد که مشخص کند که این داروها از داروخانه شرکت پخش و یا کارخانه داروسازی به دست قاچاقچیان افتاده و قاچاق شده‌اند.

 

محمدی تصریح کرد: در صورتی که این داروها ساخت کارخانه‌های تولید داخل باشد و برچسب گذاری نشده باشند می‌توان گفت که این داروها از کارخانه به کشور همسایه قاچاق شدند.

 

مدیرکل اداره دارویی سازمان غذا و دارو گفت در صورت مشخص شدن منابع قاچاق این دارو، برخورد شدیدی با متخلفان صورت خواهد گرفت.

 

فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
پیام
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۶
0
0
اره بهشون تحویل بدید تا دوباره بدن قاقچیها کار نیمه تمومشون رو تموم کنن.این که این دولت داره به صورت کلان قاچاق ارز میکنه(ارز جهانگیری) که برای همگان واضح است ولی به اون قناعت نداره و داره مواد دیگه رو هم ایندفعه به صورت سازماندهی شده قاچاق میکنه.به امید محاکمه ترسوهای خائن و وطن فروش در محضر عدل علی